Verkkosivujen uudistaminen ja HubSpot CMS

02.10.2018. 14:00

Webinaari: Verkkosivujen uudistaminen ja HubSpot CMS
Järjestämme webinaarin 2.10.18 klo 14:00

Vuonna 2018-2019 asiakkaat haluavat verkosta kokemuksia. Verkkosivuja uudistaessasi sinun on hyvä ymmärtää, että jokainen asiakkaasi on erilainen ja siksi yrityksesi verkkosivut tulee palvella asiakkaasi kokemusta.

Jotta ilahdutat asiakastasi ostopolun jokaisessa vaiheessa, verkkosivujesi tulee olla rakennettu oikein. Webinaarissa käsittelemme asiakasta kunnioittavaa tapaa rakentaa verkkosivut datan perusteella. Tule katsomaan miten nykyisin rakennetaan verkkosivut HubSpot-alustalle siten, että saadaan 70% enemmän liikennettä ja kasvatetaan uusien laadukkaiden liidien määrää, parannetaan nykyisten asiakkaiden suhdetta yritykseesi sekä vaikutetaan positiivisesti myynnin kasvuun.

Webinaarissa käymme läpi:
• Miten verkkosivut kannattaa rakentaa parhaan asiakaskokemuksen kannalta
• Miten saadaan verkkosivut osaksi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun yhteistä prosessia
• Miten HubSpot CMS:llä tuotetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus

Jani Aaltonen

Toimitusjohtaja, Sales Communications

Olen Sales Communications:in toimitusjohtaja ja HubSpot accredited trainer. Olen erikoistunut inbound-markkinointiin ja tekemään verkkovierailijoista myyntiliidejä sekä tukemaan asiakkaitamme myyntiprosessien tehostamisessa ja myyntisyklien lyhentämisessä.

Elina Hurtta

Visual Designer, Sales Communications

Viestinnän moniosaaja, joka rakastaa kaikkea visuaalista ja on kiinnostunut siitä miten design vaikuttaa ihmisiin. Rentoutuu luonnossa ja hyvien tarinoiden äärellä sekä juo aivan liikaa teetä.

Joni Laukkonen

Master overlord of technology, Sales Communications

Leppoisa luonne ja lännen nopein koodin näpyttelijä. Nälkä oppia lisää koodauskieliä, on kyltymätön. Jonin tunnusmerkkeihin kuuluu pipo ja itsensä haastaminen oppimaan aina vain lisää. Tällä hetkellä työn alla ovat c-kielet ja java.

Ilmoittaudu webinaariin tästä!